Čtvrtek, 25 dubna, 2024
10 C
Litoměřice
DomůMěsta/obceLitoměřicePomozte střeše svého domu, aby vydržela déle!

Pomozte střeše svého domu, aby vydržela déle!

Litoměřice – Střecha je nejdůležitější část domu, a řekněme si upřímně, že není právě levnou záležitostí.  Pokud jí chcete vrátit původní lesk nebo jí pomoci, aby vydržela déle, obraťte se na odborníky – firmu Hkoupelny z Litoměřic. Přesvědčte se, že ne vždy je potřeba střechu rovnou vyměnit – někdy postačí odborné ošetření dle individuálních potřeb každé střechy.

Firma Hkoupelny čistí a myje střechy všech druhů a materiálu. Tlak i způsob čištění přizpůsobí konkrétní střeše – tak, aby práce byla efektivní a střecha se nepoškodila. Firma střechu zbaví všech výkvětů, sazí a lišejníků a umyje ji. Povrch poté ošetří speciální impregnací –   ta zabrání vsakování vody, poškozování mrazem a zasolování a chrání střechu před dalším znečištěním –  včetně toho organického.

Firma na rozdíl od konkurence používá namísto drastických chemikálií biologicky lehce odbouratelné přípravky a chrání tak životní prostředí. Chemikálie nahrazuje výkonnými stroji – používá špičkovou  industriální techniku s rotačními tryskami. Střecha bude po ošetření vypadat jako nová a výrazně zpomalíte její stárnutí. Ochranné nástřiky, které jsou vodoodpudivé a snižují degradaci střechy srážkami, má firma k dispozici pro všechny typy střešních krytin.

Cena za čištění střechy se nedá tabulkově stanovit, kalkulace je vždy individuální. Napište si o ni! Je to zcela nezávazné a můžete se při tom zeptat na vše, co Vás zajímá.

Kontakt:

E-mail: cistedlazby@hkoupelny.cz

Telefonní číslo: 604 531 358

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -