Sobota, 20 dubna, 2024
4.1 C
Litoměřice
DomůMěsta/obceLitoměřiceLoď Florentina se vrátila do Litoměřic, restaurace je v provozu!

Loď Florentina se vrátila do Litoměřic, restaurace je v provozu!

Litoměřice – Víte, že do Litoměřic se v únoru vrátila jediná plovoucí hotelová loď v ČR? Loď Florentina? Přijďte se na ni podívat a posedět v příjemném prostředí! Aktuální jarní počasí k tomu doslova vybízí.  Lodní restaurace je v provozu od 17. března. A můžete se i ubytovat – k dispozici je 49 plně vybavených kajut.

Zajímá Vás, kde přesně loď Florentina kotví? Podívejte se do mapy ZDE.

V lodní restauraci Vás aktuálně pohostí třeba grilovaným kuřecím prsíčkem se zeleninovými hranolky a dipem. Za zmínku stojí také gratinované žampiony Portobello se zeleninovým salátem a pomalu tažená vepřová líčka na zelenině s bramborovým suflé.

Lodní restaurace nabízí také jídla, která si můžete vzít s sebou – tzv. jídla „take away.“ Třeba kapitánův sandwich. Ten obsahuje tenké plátky do růžova pečeného hovězího s čerstvým zeleninovým salátem – to vše s majonézou v rustikální bagetě.

Podrobnosti o nabídce lodní restaurace najdete TADY.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -