Pátek, 29 března, 2024
16.7 C
Litoměřice
DomůKulturaDětiKulturní dům Říp bude o víkendu patřit dětem

Kulturní dům Říp bude o víkendu patřit dětem

Roudnice nad Labem – Hned dvě akce pro děti se tento víkend – 26. a 27. února – konají v roudnickém Kulturním domě Říp. Kterou si vyberete? Vstupenky jsou ještě k dispozici na obě!

V sobotu 26. února si děti mohou užít parádní dvouhodinový karneval v režii hudebního divadla HNEDLE VEDLE. Show odstartuje v 15 hodin. Karnevalový rej bude plný písniček a soutěží o ceny. Přijďte! Pořad má Divadlo HNEDLE VEDLE v repertoáru už pět let, protože děti se ho prostě nechtějí vzdát. Má to totiž opravdu šťávu!  Lístky se dají koupit  z pohodlí domova – ZDE.

V neděli 27. února přijďte v 10 hodin na Masopustní pohádku z produkce Divadla Kapsa Andělská hora. Jedná se o veselou hudební pohádku o masopustních tradicích, o veselí a také o čekání na jaro, kterou nejvíce ocení ti nejmenší diváci. Má podtitul „Jak skřivánek Vánek musel vrznout“ a lístky na ni koupíte kliknutím ZDE.

Ani na jednu z těchto akcí nepotřebujete potvrzení bezinfekčnosti, dorazit může kdokoliv.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -