Pátek, 19 dubna, 2024
7.5 C
Litoměřice
DomůKulturaDo Lovosic přijede na besedu cestovatel Petr Nazarov

Do Lovosic přijede na besedu cestovatel Petr Nazarov

Lovosice – Procestoval několik desítek zemí a v některých z nich dokonce na delší dobu zakotvil. Třikrát byl na Novém Zélandu. A právě něm  bude v úterý 22. února od 17 hodin přednášet v lovosické knihovně. Nezávislý cestovatel, spisovatel a fotograf Petr Nazarov.

„Cestování mi dalo víc než všechny školy světa, jelikož je pro mě tou nejzajímavější a nejpoučnější školou života. Kromě poznávání nových míst a kultur jsem si při svých cestách uvědomil spoustu souvislostí, které by mě doma v obývacím pokoji asi nikdy nenapadly, a hlavně jsem měl dostatek času nad nimi přemýšlet. Uvědomil jsem si, že spousta našich zdánlivě nepřekonatelných problémů jsou jen malichernosti, nad kterými je možné velkoryse mávnout rukou. Na cestování je fascinující nejen objevování zajímavostí a krás různých míst na světě, ale zejména objevování sebe sama, svých možností a limitů, ale také boření mýtů a pseudopravd, které jsme ať už vědomě či podvědomě přijali za své,“ uvádí Petr Nazarov na svých webových stránkách.

Vstupné na besedu v lovosické knihovně je 30,- Kč.

Kromě Nového Zélandu Petr Nazarov přednáší také například o Kubě, o České Kanadě nebo o jižní Africe. Napsal několik cestopisů.

UDÁLOST NA FACEBOOKU je ZDE.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -