Sobota, 27 července, 2024
19.4 C
Litoměřice
DomůKulturaDětiKam o víkendu na Litoměřicku

Kam o víkendu na Litoměřicku

Litoměřicku – Víkend je tu a spolu s ním i naše tipy, kam vyrazit. Po delší době je pozvánka opravdu pestrá a bohatá a najdete v ní jak akce venku, tak uvnitř. Určitě si nenechte ujít první letošní masopustní veselí, které se koná v sobotu v Litoměřicích. Večer si pak můžete zajít do roudnického Kulturního domu Říp na prvorepublikovou komedii v podání ochotnického divadla. V neděli můžete s dětmi vyrazit na Sváťu.

V sobotu 12. února bude v centru Litoměřic od 10 hodin až do pozdního odpoledne bohatý program pro děti i dospělé. Letošní MASOPUST na Mírovém náměstí má opravdu co nabídnout. Chybět nebudou pohádky pro děti,  zajímavé soutěže, živá hudba a mnoho dalšího. Na náměstí budou i stánky s masopustními dobrotami. Více informací ZDE.

Litoměřický Dům dětí a mládeže Rozmarýn otevře tuto sobotu 12. února svůj keramický ateliér pro veřejnost. Přijďte si v době od 9 do 11 hodin něco vyrobit! Fantazii se meze nekladou. Ateliér mohou tradičně využít děti i dospělí – děti platí 100,- Kč za hodinu, dospělí o 50,- Kč víc.

Litoměřická Sdílna otevírá v sobotu 12. února intenzivní kurz práce se dřevem, který je vhodný i pro úplné začátečníky. Naučíte se rozpoznat jednotlivé druhy dřeva, seznámíte se všemi nástroji a nářadím a v průběhu kurzu si vyrobíte Vámi zvolený předmět. Více informací ZDE.

V Roudnici nad Labem v sobotu vystoupí Amatérský divadelní soubor Sazená. Prvorepubliková komedie z českého pohraničí Vás zaručeně pobaví. Vypráví příběh tří kamarádů, kterým život naruby převrátí nečekaná dámská návštěva. Více informací ZDE.

V neděli 13. února přijďte s dětmi do LOVO Divadla v Lovosicích. Od 10 hodin tady bude hrát Sváťovo dividlo. Těšit se můžete na pohádku Zvířátka a loupežníci.

Koná se také Zimní přechod Dlouhého vrchu. Akce pod taktovkou Klubu českých turistů Litoměřice proběhne už po osmačtyřicáté. Více informací ZDE.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -