Čtvrtek, 2 května, 2024
13.6 C
Litoměřice
DomůMěsta/obceLitoměřiceSdílna otevírá kurz práce se dřevem

Sdílna otevírá kurz práce se dřevem

Litoměřice – Chcete se naučit pracovat se dřevem? Láká Vás umění a řezbářství a máte obavy z toho, že jste úplný začátečník? Nic není překážkou! Přesvědčte se na kurzu práce se dřevem, který  tuto sobotu 12. února otevírá litoměřický Institut technického vzdělávání.

Kurz bude probíhat až do konce dubna vždy v sobotu. Každé setkání je na šest hodin, takže se jedná o velmi intenzivní kurz. Naučíte se vše, co potřebujete. Kurz bude probíhat ve Sdílně – sdílené řemeslné dílně v Sovově ulici (tyrkysový domeček).

V rámci kurzu se seznámíte se základním ručním a elektrickým nářadím, s druhy dřeva i s truhlářskými stroji. V průběhu kurzu si zrealizujete vlastní projekt, na jeho podobě se dohodnete s lektorem.

Podrobnosti najdete ZDE.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -