Středa, 24 dubna, 2024
8.6 C
Litoměřice
DomůMěsta/obceLitoměřiceKam o víkendu na Litoměřicku

Kam o víkendu na Litoměřicku

Litoměřicko – Víkend je tu a spolu s ním tedy i naše tipy, kam vyrazit. Opět je na výběr, a pokud nechcete, doma sedět rozhodně nemusíte. Na své si přijdou ti, kteří rádi tvoří, vyjít si můžete na procházku do lesa nebo vezměte děti třeba na pohádku v podání Sváťova dividla.

V litoměřickém Domě dětí a mládeže Rozmarýn  bude v sobotu 22. ledna probíhat akce zakončená procházkou do lesa s krmením zvířátek. Vše ale začne v 10 hodin dopoledne přímo v Rozmarýnu, kde si můžete vyrobit originální krmítka z přírodních materiálů. Následně je rozvěsíte v lese. Více informací ZDE.

V Keramické dílně Dlouhánka v Litoměřicích bude v sobotu probíhat workshop dekorování hrnečků. V čem spočívá? Přímo v dílně dostanete dva kusy předpřipravených hrnečků dle vlastního výběru, které si můžete podle libosti různými technikami ozdobit. Workshop bude probíhat dopoledne i odpoledne a vzít na něj můžete i svoji maminku, babičku nebo dceru. Více informací najdete TADY.

V Roudnici nad Labem bude v sobotu probíhat v pořadí už třetí ročník svatebního miniveltrhu. Pokud tedy plánujete v letošním roce svatbu, bude to něco pro Vás. Akce bude probíhat od 10 do 14 hodin v místním Svatebním salonu v Nerudově ulici a získáte na něm spoustu inspirace. Od šatů až po svatební dort, dekorace, kytičky nebo hudbu. Více informací je TADY.

V neděli 23. ledna vezměte děti a běžte s nimi do lovosického LOVO Divadla. Od 10 hodin v něm bude hrát populární Sváťovo dividlo pohádku O Červené karkulce. Vstupné je 30,- Kč.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -