Sobota, 27 dubna, 2024
7.7 C
Litoměřice
DomůKulturaKinoKino Máj je sedmým nejúspěšnějším kinem v republice

Kino Máj je sedmým nejúspěšnějším kinem v republice

Litoměřice – Veřejnosti by neměla uniknout zpráva, že se Kino Máj objevilo v roce 2021 v TOP desítce, co se návštěvnosti týče. Stalo se tak sedmým nejúspěšnější jednosálovým kinem v ČR.

Do předcovidové doby má kino ještě daleko, ale i tak se diváci vrací. Začátek roku bude ve znamení českých komediích jako jsou filmy Mimořádná událost, Svěrákův film Betlémské světlo, nebo druhý díl úspěšné komedie s Langmajerem a Polívkovou Po čem muži touží 2. Vedení kina sází též na českou komedii Srdce na dlani.

Jak Kino Máj zahájilo nový rok? „Kino obnovilo promítání očekávanou komedií Šťastný nový rok 2 a akční komedií Kingsman – první mise. Rozhodli jsme se, že zachováváme 14denní programy, abychom zveřejňovali jen aktuální program bez nutných změn,“ dodala Michaela Mokrá.

To, že se litoměřické objevilo kino v první desítce, je milé. Zároveň si uvědomujeme, že je stále na čem pracovat. Do Kina Máj zavítalo v celkovém součtu o 2000 lidí více než v roce minulém. Lidé se však do kina vrací, pokud divák přijme i pravidla, která se vstupem do kulturních zařízení souvisí, věříme, že se situace bude zlepšovat a divák si cestu k dobrému filmu a Kinu Máj najde. 

Toto je tisková zpráva MKZ Litoměřice.

Autor: Daniela Kekrtová

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -