Keramická dílna Dlouhánka pořádá workshop zdobení hrnků

0
108

Litoměřice – Keramická dílna a kavárna pro veřejnost Dlouhánka v Litoměřicích pořádá tuto sobotu 22. ledna speciální workshop dekorování keramických hrnečků. Worskhop je vhodný pro dospělé a pro děti od 12 let. Přijďte si vybrat a ozdobit hrneček dle vlastní fantazie!  

Workshop bude probíhat dopoledne – od 9 do 12 hodin – a odpoledne od 14 do 17 hodin. Každý účastník si odnese dva kusy hrnečků.  Kapacita workshopu je maximálně 6 osob. Hrnečky dostanete v dílně jako předpřipravené polotovary, na které budete rovnou tvořit.

Na hrnečky můžete malovat, můžete  na nich vytvářet různé ornamenty nebo prostě jen tečkovat a vytvořit si puntíkované pestrobarevné nádobí na kafe i čaj. Workshop povede zkušená lektorka, která každému poradí dle jeho zručnosti a možností.

Cena: 850,- Kč na osobu.

V ceně: 2 ks jednou vypálených (přežahnutých) hrníčků z hrnčířského kruhu, samozřejmě veškerý materiál a nástroje, vypálení výrobků a přátelská nálada.

Přihlašujte se na emailu kurzy@dlouhanka.cz nebo na telefonním čísle 602 260 102. Pokud se nedovoláte, napište zprávu – majitelka Alena Bachová se ozve zpět.

UDÁLOST NA FACEBOOKU je ZDE.

- Naši partneři -
Předchozí článekKino Máj je sedmým nejúspěšnějším kinem v republice
Další článekŠTĚTÍ: Projekt revitalizace zeleně se nepovedl. Město vypovědělo smlouvu
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno