Pátek, 26 dubna, 2024
2.9 C
Litoměřice
DomůMěsta/obceLitoměřiceKam o víkendu na Litoměřicku

Kam o víkendu na Litoměřicku

Litoměřicko -Poslední adventní víkend je tu a my opět přicházíme s pozvánkou kam vyrazit. Je sice o něco komornější, ale třeba Vám pár tipů, jak si zkrátit čekání na Ježíška, přijde vhod!

V sobotu 18. prosince  si rozhodně nenechte ujít ANDĚLSKÉ PUTOVÁNÍ ÚŠTĚKEM. Bude probíhat v centru Úštěka od 8 do 17 hodin. Ve vybraných historických objektech nebo na jejich dvorcích či v podloubích na Vás bude čekat čtyřicet řemeslníků z celých Čech. Představí se šperkaři, keramici, výrobci svíček a voňavých mýdel a spousty dalšího. Více informací najdete ZDE.

V Roudnici si v sobotu  užijte Sousedské Vánoce v kavárně café Ve městě. Akce začíná v 15 hodin a bude stát za to. Přijďte si popovídat se sousedy a ochutnat, co se u nich doma peče! Zazní i koledy. Více informací ZDE.

 V neděli 19. prosince  přijďte do medvědického kostela sv. Kateřiny. V 17 hodin tady slavnostně zapálí poslední svíčku na adventním věnci. Chybět nebude ani ochutnávka cukroví. Můžete v klidu rozjímat v kostele, který je slavnostně vyzdoben a určitě Vám pomůže najít  v sobě sváteční náladu.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -