Pondělí, 6 května, 2024
18.6 C
Litoměřice
DomůKulturaDětiAndělské putování Úštěkem už tuto sobotu

Andělské putování Úštěkem už tuto sobotu

Úštěk – Úštěckému adventu současná nařízení vlády opět nepřejí, a tak ve městě bude tuto sobotu alespoň komorní „Andělské putování.“ Ve vybraných historických objektech na náměstí (nebo na jejich dvorcích či v podloubích) vystaví své zboží celá řada řemeslníků. Přijďte v sobotu 18. prosince podpořit jejich um a nadání  a udělejte radost sobě i svým blízkým.

Akce bude probíhat od 8 do 17 hodin. Čekat na Vás v objektech bude čtyřicet stánkařů z celých Čech. Nabídnou keramiku, sklo, šperky, svíčky, ale třeba také med, mošt, kávu nebo domácí uzeniny.

Chybět nebudou dětské dílničky a zahraje i živá muzika.

Andělé nebudou slétávat s kostelní věže, ale budou průběžně – po celý den – procházet městem, aby lidem popřáli krásné Vánoce. Potkat je můžete v 10, ve 12, ve 14 a v 16 hodin.

Vstupné na celou akci je zdarma. Parkování na vyhrazených parkovištích mimo náměstí.

UDÁLOST NA FACEBOOKU je ZDE.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -