Sobota, 27 července, 2024
20.2 C
Litoměřice
DomůMěsta/obceLitoměřiceKulturní dům v Litoměřicích slaví 30. výročí od svého vzniku

Kulturní dům v Litoměřicích slaví 30. výročí od svého vzniku

Litoměřice – Ples ku příležitosti 30. výročí kulturního domu v Litoměřicích, který měl mít benefiční charakter, se tuto sobotu nekoná. Bohužel tato nelehká doba a podmínky stanovené vládou nedovolily tuto výjimečnou událost uskutečnit.

Přestože se ale ruší ples, neruší se to, že Městská kulturní zřízení v Litoměřicích ve spolupráci se společností Kooperativa pojišťovna, a.s. pomáhají dobré věci. Klokánek Litoměřice obdrží šek na 30.000 Kč od Nadace Kooperativy. Fondu ohrožených dětí Klokánek Litoměřice předají tento šek zástupci společnosti Kooperativa pojišťovna i MKZ Litoměřice v pátek v dopoledních hodinách.

„Částka 30.000 Kč je složena z poloviny od zaměstnanců pojišťovny Kooperativa a z druhé poloviny doplněna Nadací Kooperativy,“ řekla Petra Žilková, regionální ředitelka kanceláře Litoměřice. Tímto činem se inspirovali také zaměstnanci MKZ Litoměřice a zapojili se tak do sbírky pro Klokánek. Za vybranou hotovost budou pořízeny dárkové karty na nákup dětského oblečení, drogerie či hraček.

Věříme, že vybraná částka výrazně pomůže provozu tolik potřebné organizace a udělá radost dětem bez domova.

Toto je tisková zpráva MKZ Litoměřice.

Autor: Daniela Kekrtová

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -