Pondělí, 29 dubna, 2024
24.1 C
Litoměřice
DomůMěsta/obceLovosiceV Mozaice poradí, jak uspět na trhu práce

V Mozaice poradí, jak uspět na trhu práce

Lovosice – Hledáte (nebo v brzké době budete hledat) zaměstnání? V tom případě by Vám určitě neměl uniknout seminář, který v pondělí 15. listopadu pořádá Rodinné centrum Mozaika v Lovosicích. Nese všeříkající název „Jak zvýšit své šance na trhu práce aneb Získejte práci snadno a rychle“ a povede ho personalistka Alžběta Košková.

Akce bude probíhat od 15 do 17 hodin. V případě zájmu vezměte s sebou svůj životopis – personalistka ho v rámci semináře posoudí a poradí Vám, co na něm vylepšit.

Uvidíte také ukázky nevhodných a naopak úspěšných životopisů, získáte tipy, jak psát motivační dopis (a proč vlastně) a dostanete rady, jak se připravit na pohovor. Pro zájemce možnost krátké ukázky „Pohovor nanečisto“ – ihned dostanete zpětnou vazbu na své vystupování a odpovědi.

Cena workshopu je 200,- Kč. Přihlašujte se na mailu  sarka.pravdova@rcmozaika.cz nebo SMSkou na číslo 725 371 327. Kapacita je omezena!

Děti s sebou – hlídání zajištěno.

UDÁLOST NA FACEBOOKU je ZDE.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -