V Rozmarýnu se budou v sobotu vyrábět náramky

0
71

Litoměřice – Dům dětí a mládeže Rozmarýn v Litoměřicích pořádá tuto sobotu 6. listopadu Tvořivou dílnu pro veřejnost. Akce bude probíhat dopoledne – od 9 do 11 hodin. Dorazit mohou rodiče s dětmi, děti (od 7 let)  i jednotlivci z řad dospělých. Vyrábět se budou náramky a přívěsky.

Tvořit se bude technikou Kumihimo. Cena dílny – od 30,- Kč.

Kumihimo je téměř dva tisíce let stará japonská technika splétání šňůr. Původně ji používali samurajové, kteří si tak vyráběli doplňky oděvů a zároveň posilovali svou psychickou odolnost. Dnes bychom řekli, že meditovali.

Tvoření technikou Kumihimo zvládnou i ti, kteří se považují za nešikovné nebo méně zručné.

Vzhledem ke zpřísnění vládních opatření je potřeba, abyste si s sebou na dílnu přinesli potvrzení bezinfekčnosti – doklad o očkování, prodělání nemoci nebo o absolvování testu. Antigenní test platí 24 hodin, PCR test 3 dny.

- Naši partneři -
Předchozí článekJozef Pásztor bude opět vařit polévku a guláš pro nemocnici
Další článekIrena Štyrandová a Eva Vágnerová vystavují v Senátu ČR
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno