Deskové hry a večerní keramika tento pátek v Rozmarýnu

0
103

Litoměřice – Už máte plány na páteční večer? Pokud ne, stavte se do Domu dětí a mládeže Rozmarýn v Litoměřicích. V pátek 5. listopadu se tady budou konat hned dvě akce. VEČER DESKOVÝCH HER a VEČERNÍ KERAMIKA.

VEČER DESKOVÝCH HER začíná v 17 hodin. Přijďte se přesvědčit, že deskové hry jsou i v době moderních technologií zdrojem skvělé zábavy! Akce je vhodná pro rodiny s dětmi i pro jednotlivce, kteří mají chuť vyzkoušet něco nového a strávit večer jinak. Hrát se v Rozmarýnu bude až do 22 hodin. A pokud i Vy máte doma svou oblíbenou deskovou hru, vezměte ji s sebou!

VEČERNÍ KERAMIKA je určena dětem i dospělým, rodinám s dětmi i jednotlivcům. Je to šance pro všechny, kteří dosud s keramickou hlínou nepracovali a chtěli by si to zkusit. Přijít mohou i ti, kteří už mají svůj nápad a chtějí ho někde v klidu realizovat.  Večerní keramika začne v 17 hodin, skončí zhruba v půl osmé večer. Cena: 300,- Kč dospělí, 200 Kč děti.

Vzhledem k aktuálním opatřením na obě akce s sebou doklad o bezinfekčnosti – potvrzení o očkování, absolvovaném testu nebo prodělané nemoci.

- Naši partneři -
Předchozí článekNejstarší obyvatelka Litoměřic oslavila sté narozeniny
Další článekTŘEBENICE: Drakiáda letos s rekordní účastí a parádním větrem
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno