Pátek, 26 dubna, 2024
13.2 C
Litoměřice
DomůMěsta/obceLitoměřiceV Litoměřicích bude Volejbalový turnaj pro hospic po odmlce znovu pomáhat

V Litoměřicích bude Volejbalový turnaj pro hospic po odmlce znovu pomáhat

Litoměřice – S blížícími se Vánocemi přichází ten správný čas na konání dobrých skutků, které mohou udělat radost a současně pomoci všem bližním a potřebným. Lidé v tomto čase nemyslí pouze na sebe a své příbuzné a známé, ale jsou ochotni něco navíc udělat i pro druhé. Dobrým místem pro investici je Hospic svatého Štěpána v Litoměřicích, jenž pomáhá seniorům i těžce nemocným lidem zpříjemnit konec životní pouti po tomto světě, což je bohulibá činnost, která si zaslouží obdiv a úctu nás všech.

Jednou z akcí, která mu má pomoci, a opravdu pomáhá, je tradiční Volejbalový turnaj pro hospic, který se vrací po delší odmlce a bude konat v sobotu 13. listopadu 2021 od 9.00 hodin ve sportovní hale Gymnázia Josefa Jungmanna v Litoměřicích.

Datum a místo konání: sobota 13. listopadu 2021 – 9.00 hodin, Litoměřice – tělocvična Gymnázia Josefa Jungmanna, Svojsíkova 1015/1A. 

Registrace: na emailu ucetnictviterezie@gmail.com, nebo na telefonním čísle 776 112 922. 

Prezentace a samotestování na covid: od 8.00 hodin na místě.

Startovné: minimálně 100 korun za osobu.

Přihlásit se mohou nejen celé týmy, což je minimálně pět lidí, ale i jednotlivci. Pro všechny účastníky bude připraveno drobné občerstvení. Tak ať se akce vydaří a účastníci se navrátí domů s pocitem příjemně prožitého dne, který vyšperkovali dobrým skutkem, jenž je určitě zahřeje u srdíčka. Všichni jsou srdečně zváni pořadatelem, kterým je Zdeňka Terezie Špringlová.

Autor: Václav Beneš

Kontakt na autora: vaclavbenes1@seznam.cz

Více sportovních článků najdete TADY.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -