Pátek, 26 dubna, 2024
5.9 C
Litoměřice
DomůMěsta/obceLitoměřiceHlasujte v anketě a vyberte Srdcaře Litoměřic!

Hlasujte v anketě a vyberte Srdcaře Litoměřic!

Litoměřice – Hlasování o čtvrtého Srdcaře Litoměřic začalo. Kdo ze šesti nominovaných získá nejvíc hlasů, stane se patronem dalšího ročníku. Hlasovat můžete do 20. listopadu, ve středu 24. listopadu pak proběhne slavnostní večer, na kterém budou letos také oceněni litoměřičtí dobrovolníci.

„Nominací bylo více, ale jen šest z nich odpovídalo zadaným kritériím,“ sdělila Irena Vodičková ze Zdravého města Litoměřice, které tuto městskou anketu pořádá.

Zakládající patronkou akce je majitelka jazykové školy Reston Diana Cepníková, která je společně s městem autorkou původního nápadu. Srdcařem se mohou stát ti podnikatelé či firmy, jež podporují a pomáhají litoměřickým obyvatelům nebo neziskovým organizacím nad rámec svých povinností.

Patrony předchozích ročníků vybrala litoměřická veřejnost Janu Plíhalovou z Kávy s párou, manžele Baudlerovy z Nadačního fondu BigMat a Krušovickou pivnici manželů Kaiserových s Jozefem Pásztorem.

V letošním ročníku můžete svým hlasem podpořit: Nadační fond Delfín – šance dětem, který pomáhá znevýhodněným dětem, Elektromontáže Valný s.r.o., dlouhodobého podporovatele litoměřického střediska Diakonie ČCE, Libora Uhlíka, jenž poLmáhá Hospici sv. Štěpána, Romana Munčinského, aktivního pomocníka při organizaci benefičního divadelního festivalu na podporu dětí v náhradní rodinné péči, Farmu Držovice manželů Laušmanových, kteří dlouhodobě podporují jednotlivce i organizace ve svém blízkém okolí i Litoměřicích, nebo znovu Krušovickou pivnici, jež každoročně ve spolupráci s Jozefem Pásztorem připravuje slovenskou kapustnici a guláš s výtěžkem pro dětské oddělení nemocnice.

Vybírat Srdcaře a hlasovat pro něj můžete ZDE.

Toto je tisková zpráva města Litoměřice.

Autor: Radim Tuček

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -