Neděle, 28 dubna, 2024
9.7 C
Litoměřice
DomůMěsta/obceLitoměřiceGastrocentrum Pohoda nabídne pštrosí vejce nebo domácí buchty

Gastrocentrum Pohoda nabídne pštrosí vejce nebo domácí buchty

Litoměřice – I poslední říjnový týden můžete obědvat v některé z jídelen Gastrocentra Pohoda v Litoměřicích. Hlavní jídlo Vám tady naservírují za 72,- Kč a můžete si ho dát na místě nebo vzít s sebou – záleží na Vás. Obědy se vydávají od 10.30 do 14 hodin.

V pondělí 25. října si nenechte ujít vepřovou pečeni na slanině s knedlíkem. Své příznivce si určitě najde také česká klasika – bramborák s uzeninou.  Nezklame ani mexický guláš s dušenou rýží a staročeská sekanina, ke které si můžete dát bramborovou kaši. Z lehčích jídel je k mání balkánský salát s kysanou smetanou. Pondělní polévka je hovězí zeleninová s krupicí a vejci.

V úterý 26. října bude polévka čočková. Úterní nabídku zahajuje černohorský kuřecí řízek s bramborovou kaší. K mání ovšem bude také koprová omáčka s hovězím masem a knedlíkem. Rizoto z bulguru s kuřecím masem bude příjemná změna i pro ty, kteří si hlídají štíhlou linii. Žemlovka s jablky a tvarohem potěší milovníky sladkých jídel. V salátové sekci je v úterý cottage fit salát.

Ve středu 27. října na Vás bude čekat kuře ala bažant se zelím a knedlíkem a novohradský plátek s těstovinou. Vejce schované do mletého masa – tzv. „pštrosí vejce“ – si můžete dát s bramborovou kaší.  Bramborové vdolky  s dušeným špenátem Vás zaručeně překvapí.  A pokud patříte k příznivcům zdravého jídla, zkuste těstovinový salát s kuřecím masem a cuketou. Středeční polévka je bramborová s kroupami.

Ve čtvrtek 28. října slavíme „Den české státnosti,“ ale v pátek 29. října bude Pohoda vařit opět. Tak přijďte na domácí buchty! A pokud Vás sladká jídla neoslovují, nezklame smažený hermelín s bramborem. K mání budou i čertovská jatýrka s rýží a vepřová kýta na smetaně s knedlíkem. Z lehčích jídel bude v nabídce těstovinový salát s kuřecími nugetkami. Páteční polévka je gulášová.

Gastrocentrum Pohoda v Litoměřicích provozuje jídelnu v ulici Na Vinici 2244, Žižkova 2 a v průchodu vedle Městského úřadu na Mírovém náměstí.

Více informací najdete ZDE.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -