Čtvrtek, 2 května, 2024
14.5 C
Litoměřice
DomůMěsta/obceŠtětíŠTĚTÍ: Tři akce, spadající do oprav, se dotknou průjezdnosti části ulic

ŠTĚTÍ: Tři akce, spadající do oprav, se dotknou průjezdnosti části ulic

VIDEO: MĚSTO ŠTĚTÍ – OPRAVY V

pondělí 18. 10. 2021 začnou ve Štětí tři akce zařazené do oprav. Ve všech třech případech se dotknou průjezdnosti části ulic.

Ulice Ostrovní – oprava komunikace u krytu CO: v pondělí 18. 10. začnou bourací práce na odstranění současného povrchu vozovky v části ulice u krytu civilní ochrany (viz. přiložený obrázek). 25. 10. začne betonáž tohoto úseku. Od 25. 10. dojde zároveň k úplnému uzavření pro vozidla i pěší v tomto úseku. Po týdnu bude prostor uvolněn pro pěší. Úplné zprovoznění úseku se očekává 15. 11. 2021.

Ulice 1. máje – oprava šachty a poklopu kanalizace + oprava vozovky (beton): od pondělí 18. 10. dojde k omezení, které se dotkne části vozovky před budovou č. p. 598 (viz. přiložený zde dojde k omezení , které se dotkne části vozovky před budovou č. p. 598 obrázek). Ulice 1. máje zůstane průjezdná.

Ulice Pivovarská (před napojením s ulicí Lidická): od pondělí 18. 10. dojde k úplné uzavírce komunikace mezi ulicemi Pivovarská a Lidická (viz. přiložený obrázek), kde se bude pracovat na odvodnění komunikace. Práce potrvají zhruba jeden týden.

- Naši partneři -
Zuzana Ransdorfová
Zuzana Ransdorfová
Reportérka a kameramanka KTV Štětí. Střih reportáží ze Štětska.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -