Sobota, 4 května, 2024
15.4 C
Litoměřice
DomůKulturaDivadloNeperte se, prosím Vás! v Divadle Karla Hynka Máchy

Neperte se, prosím Vás! v Divadle Karla Hynka Máchy

Litoměřice – Brilantní  izraelská komedie plná zvratů a především břitkého židovského humoru, který je tomu českému podobnější, než by se mohlo na první pohled zdát – to je představení „Neperte se, prosím Vás!“ Do Litoměřic ho v pátek 15. října přiveze pražské Divadlo Palace. K mání jsou poslední vstupenky, neváhejte!

Představení začne v 19 hodin.  Lístky můžete zakoupit kliknutím ZDE.

Na jevišti uvidíte například Miroslava Etzlera, Kateřinu Holánovou a Ladislava Hampla. Exceluje také Zuzana Slavíková a Martina Hudečková.

Tři sourozenci se sešli v advokátní kanceláři, aby si vyslechli otcovu poslední vůli. Hvězda dětských show o bezpečnosti silničního provozu, ztahaná pracující matka samoživitelka a poněkud přestárlý, věčně zadlužený, leč stále vysmátý hipík. Jejich setkání ale není výrazem sourozenecké harmonie. Proto asi nepřekvapí, že důrazným přáním zesnulého v poslední vůli je, aby se jeho děti měly rády a nepraly se mezi sebou. Co ale překvapivé je, že největší díl dědictví má získat jakási tajemná Nina Yablonsky. Kdo to je? A proč k ní byl otec tak štědrý na úkor svých dětí? Podaří se ji vypátrat a přesvědčit, aby se své části dědictví vzdala? A není to celé jen velký podvod otcova advokáta?

Foto: Lucie Vítková – Divadlo Palace

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -