Čtvrtek, 25 dubna, 2024
1.9 C
Litoměřice
DomůZprávyCOVID 19Na Litoměřicko přijede OČKOBUS!

Na Litoměřicko přijede OČKOBUS!

Litoměřicko – Dosud nejste očkováni, a chcete se proti covidu nechat naočkovat? Potřebujete získat informace o očkování? Chcete se poradit s lékařem o tom, zda je pro Vás očkování vhodné? V tom případě vyhledejte OČKOBUS Ústeckého kraje. Mobilní očkovací místo bude ve čtvrtek 14. října projíždět některými městy na Litoměřicku.

V OČKOBUSU Vás naočkují bez registrace jednodávkovou vakcínou JANSSEN (Johnson&Johnson). S sebou kartičku pojišťovny a občanský průkaz.

OČKOBUS bude ve čtvrtek 14. října od  14 hodin v Terezíně, od 14.40 v Bohušovicích nad Ohří, od 15.30 ho najdete v Třebenicích a od 17 hodin bude parkovat v Lovosicích. Pokaždé ho hledejte v blízkosti městského úřadu.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -