Diskutujte o očkování na besedě v Oka-mžiku!

0
203

Litoměřice – Studenti Gymnázia Josefa Jungmanna v Litoměřicích pořádají ve středu 13. října další veřejnou besedu z cyklu „Menšiny mezi námi.“ Tentokrát budou v sále Oka-mžik (v Čajovně Hóra) diskutovat s příznivci i s odpůrci očkování proti covidu. Debata začíná v 17 hodin.

Přijďte si vyslechnout názory obou stran a přispět svou zkušeností nebo pohledem na věc! Zváni jsou všichni, kteří chtějí poznat život i mimo svou sociální bublinu.

Besedy v rámci projektu „Menšiny mezi námi“ jsou zcela v režii studentů litoměřického gymnázia a mají velký úspěch. V sále Oka-mžik už se v minulosti debatovalo například s Romy, s Mongoly nebo s vegany. Studenti tuto akci standardně pořádají jednou za půl roku.

- Naši partneři -
Předchozí článekŠTĚTÍ: Volby ve Štětí vyhrálo s náskokem ANO, účast byla nižší
Další článekLovci doma přestříleli Duklu Praha
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno