Úterý, 16 dubna, 2024
5.7 C
Litoměřice
DomůSportOkresní výběry U12 a U11 zahájily sezónu v Litoměřicích

Okresní výběry U12 a U11 zahájily sezónu v Litoměřicích

LITOMĚŘICE – V domácím prostředí se okresním výběrům v úvodním kole nedařilo a na domácí půdě v Litoměřicích získaly druhé místo v kategorii U12 a U11

V Litoměřicích se uskutečnilo 1.kolo okresních výběrů a domácím pořadatelem byl Okresní fotbalový svaz Litoměřice. Před samotným turnajem proběhla ještě jedna tréninková jednotka ve Štětí pod vedením komise mládeže a pak hurá do ostrého startu soutěže. A po covidové pauze bylo znát, že letošní rok nebude procházka růžovým sadem.

„Kluci by měli být připraveni z klubů, které nám posílají talentované hráče. Naším úkolem je uspořádat několik společných tréninkových jednotek. Před tímto turnajem se nám podařila pouze jedna. Další bude již tento týden v Hoštce. Trochu nás mrzí malý zájem klubů, kteří nám kluky neposílají. I malé kluby určitě mají talentované hráče, kteří by si to mohli zkusit,“ říká předseda Okresního fotbalového svazu Jan Novotný.

V úvodním utkání nestačili domácí hráči na výběr okresu Děčín a v kategorii U12 prohráli 2:4. Lépe si nevedli ani o rok mladší borci, když se stejně starými reprezentanty okresu Děčín prohráli 2:3.

Druhé mistrovské utkání bylo ale mnohem veselejší, když si výběry okresu Litoměřice poradili se zástupci okresu Ústí nad Labem a v obou kategoriích zvítězily.

Mimo soutěž se turnaje zúčastnili také hráči Roudnice nad Labem, kteří s litoměřickým výběrem kategorie U12 remizovali 2:2 a nestačili na tým U11, když s výběrem okresu Litoměřice prohráli vysoko 1:10.

Sestava U12 OFS Litoměřice:
Laczko Matyáš (SK Roudnice), Houdek Sebastián (FK Litoměřicko), Petrů Vojtěch (TJ Dubany), Schmid Patrik (FK Litoměřicko), Masák Martin (FK Litoměřicko), Martan Matěj (SK Roudnice), Martan Jan (SK Roudnice), Vavřík Lukáš (ASK Lovosice), Kňourek Tomáš (FK Litoměřicko), Šámal Jan (SK Roudnice), Dlouhý Šimon (SK Roudnice)

Sestava U11 OFS Litoměřice:
Horáček Patrik (SK Štětí), Mareš Jan (FK Litoměřicko),Dordyak Alexander (ASK Lovosice), Sláma Ondřej (ASK Lovosice), Šeba Dominik (SK Roudnice), Bouček Šimon (ASK Lovosice), Stára Jaroslav (FK Vchynice), Škopán Jiří (SK Brozany), Opolzer Dominik (SK Šteťí), Hambálek Jan (SK Liběšice), Klikar Josef (SK Libešice)

K dalšímu turnaji zajíždí tým OFS Litoměřice do Ústí nad Labem (14.října), kdy před tímto turnajem proběhnou dvě tréninkové jednotky první z nich se uskuteční už 29.9.2021 v Hoštce.

- Naši partneři -
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -