Čtvrtek, 25 dubna, 2024
4.1 C
Litoměřice
DomůMěsta/obceLitoměřiceVíce než sto obyvatel Cihelny diskutovalo s vedením města o Luně

Více než sto obyvatel Cihelny diskutovalo s vedením města o Luně

Litoměřice – Diskotéka Luna byla podle očekávání hlavním tématem středečního setkání vedení města Litoměřice s obyvateli sídliště Cihelna. Zdejším lidem vadí nepořádek, bitky a hluk do ranních hodin, který s sebou víkendové taneční párty pravidelně přinášejí.

Kvůli tomu se vedení města ještě před setkáním sešlo s majiteli Luny a snažilo se najít řešení, jak obyvatelům ulevit. Výsledek jednání si přečtěte ZDE! Lidé na setkání navrhovali například společné zásahy městské i státní policie, častější přítomnost pěších hlídek nebo větší využití kamer.

Dále by občané Cihelny chtěli například parkovací místa pro rezidenty, lepší osvětlení cesty na vlakovou zastávku, větší kontroly stavů dětských hřišť nebo častější úklid kolem kontejnerů.

Podněty občanů budou, stejně jako výstupy ze setkání z dalších sídlišť, předány příslušným pracovníkům odborů městského úřadu. Zabývat se jimi bude i rada města.

Toto je tisková zpráva města Litoměřice.

Autor: Radim Tuček

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -