Čtvrtek, 28 března, 2024
7.3 C
Litoměřice
DomůKulturaDětiV LOVO Café se budou promítat animované filmy

V LOVO Café se budou promítat animované filmy

Lovosice – V Lovosicích sice kino nemají, ale zdejší Centrum kultury Lovoš si s tím dokáže hravě poradit. Filmy bude promítat v LOVO Café. Zdejší „Dětský biograf“ můžete poprvé vyzkoušet v neděli 19. září. V 10.30 začíná projekce animovaného filmu MIMI ŠÉF. V říjnu – 24. 10. – se bude promítat TAJNÝ ŽIVOT MAZLÍČKŮ.

Vstupné na obě projekce je ZDARMA.

MIMI ŠÉF – Mimi šéf je ve skutečnosti velký boss. Navenek sice působí jako roztomilé batole, ale uvnitř je to protřelý byznysmen posedlý obchodními úspěchy. Pracuje pro organizaci BabyCorp a jeho hlavním posláním je zjistit, proč teď děti prohrávají na trhu rodičovské lásky. Zatímco lásky k dětem ubývá a podíl BabyCorp na trhu klesá, o to rychleji rostou výsledky konkurenční společnosti Štěně a.s. Ta místo dětí prosazuje do rodin chlupaté, roztomilé mazlíčky a její zakladatel Francis E. Francis si může spokojeně mnout ruce a věřit, že děti z byznysu s láskou úplně vyšoupne. Mimi šéf se musí se svými pomocníky z BabyCorp vydat na speciální misi za záchranou rodičovské lásky. A aby v boji proti konkurenci uspěl, musí na svou stranu získat i svého staršího brášku.

TAJNÝ ŽIVOT MAZLÍČKŮ – Tvůrci úspěšné série Já, padouch uvádí celovečerní animovaný film, který konečně přinese odpověď na otázku, co dělají vaši mazlíčci, když nejste doma. Zjistíte, že si povídají se zvířecími obyvateli ze sousedství, uvidíte, jak umí potěšit své mlsné jazýčky, a dokonce navštívíte jejich večírek. Když se ale rozmazlený teriér a jeho nový nezvladatelný „spolubydlící“ z útulku ztratí ve velkoměstské džungli New Yorku, musí zapomenout na vzájemné rozdíly, protože jenom tak dokáží najít cestu domů.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -