Pondělí, 6 května, 2024
12.5 C
Litoměřice
DomůMěsta/obceLitoměřiceVinobraní v Litoměřicích bude letos jednodenní

Vinobraní v Litoměřicích bude letos jednodenní

Litoměřice – Hned osm scén nabídne 18. září letošní litoměřické vinobraní, které bude jednodenní. Mezi hlavní lákadla má patřit vystoupení Václava Noida Bárty na Mírovém náměstí.

„I kvůli současné epidemické situaci jsme se rozhodli rozmělnit setkávání lidí na více míst. Budeme mít osm scén. Konkrétně na Mírovém, Kostelním a Dominikánském náměstí, na hradním a divadelním nádvoří, u kina Máj, na tržnici Felixe Holzmanna a v parku Václava Havla. Tam si program chystá televize Óčko,“ jmenuje Michaela Mokrá, ředitelka Městských kulturních zařízení.

Zajímavostí je, že všechny scény navštíví a zdárný průběh akce popřeje umělcům král Karel IV. přijíždějící na koni se svou družinou.

Na litoměřickém vinobraní se vstupné i nadále neplatí.

Toto je tisková zpráva města Litoměřice.

Autor: Marie Ouborná

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -