Pondělí, 29 dubna, 2024
14.9 C
Litoměřice
DomůKulturaKoncertyDo Litoměřic přijede hrát a zpívat Věra Martinová

Do Litoměřic přijede hrát a zpívat Věra Martinová

Litoměřice – V úterý 7. září bude Kulturní a konferenční centrum Litoměřice hostit koncert první dámy české country – Věry Martinové. Koncert začíná v 19.30 a uslyšíte na něm hity jako „Malý dům nad skálou,“  „Až na vrcholky hor“ a „Pane náš.“

 Chybět nebudou ani písničky ze zatím posledního alba Věry Martinové, které vyšlo v loňském roce a nese název „Meritum.“

Album Meritum obsahuje dvanáct skladeb a Martinová si ho nadělila k životnímu jubileu – šedesátým narozeninám.  K některým písničkám si také sama napsala text. V písni „Řekni to dřív“ se pěvecky spojila s Davidem Stypkou a dokazuje tak, že zdaleka nežije pouze žánrem country.

„Nevím, jestli to už není poslední album. Záměrně jsem proto chtěla spolupracovat s někým, kdo má na muziku jiný pohled,“ vysvětluje Věra Martinová.

Litoměřický koncert byl kvůli koronaviru několikrát přeložen. Přijďte si vynahradit dlouhé čekání a užijte si parádní hudební podívanou!

Lístky seženete z pohodlí domova – ZDE.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -