Pondělí, 29 dubna, 2024
16.3 C
Litoměřice
DomůKulturaDětiDům dětí a mládeže Trend pořádá zápis do kroužků

Dům dětí a mládeže Trend pořádá zápis do kroužků

Roudnice nad Labem – Roudnický Dům dětí a mládeže Trend pořádá ve středu 1. září od 8 do 16 hodin „Zápisový den“ do volnočasových kroužků. Letos jich má v nabídce více než stovku.

Pokračovat budou všechny aktivity, které se v předchozích letech osvědčily –  například keramika, mažoretky, angličtina a španělština, kroužek break dance  nebo kroužek hry na kytaru.  Naopak úplně nově se otevírá modelářský kroužek pro děti s názvem „Papíroví draci,“ tvůrčí kroužek „Malý spisovatel“ nebo  kroužek Inline bruslení.

Při zápisu do zájmového kroužku garantuje roudnický DDM, že v případě přerušení výuky vrátí rodičům poměrnou část platby za kroužek. Také znovu nabízí možnost rozdělení platby na pololetí.

Důležité je, aby se lidé nebáli děti přihlásit, protože otevření kroužků je závislé na zájmu ze strany dětí a rodičů v průběhu září a října. V případě, že si zájemci nejsou výběrem kroužku jisti, nabízí DDM možnost vyzkoušet si hodinu zdarma. Všechny kroužky začínají ve třetím zářijovém týdnu, tj. od pondělí 13.9.2021.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -