Neděle, 28 dubna, 2024
9.7 C
Litoměřice
DomůKulturaDětiDen otevřených dveří ve Wieserově domě přinese spoustu zábavy

Den otevřených dveří ve Wieserově domě přinese spoustu zábavy

Terezín – Wieserův dům prošel náročnou rekonstrukcí a je opět jednoznačně nejkrásnější a nejhonosnější stavbou v Terezíně! Přijďte se v sobotu 4. září podívat, jak to v něm vypadá a užijte si bohatý doprovodný program s příchutí starých časů! Akce bude probíhat od 10 do 17 hodin.

Těšit se můžete nejen na komentované prohlídky Wieserova domu, ale také na přehlídku historických vojsk, střelbu z děla, tvořivé dílničky a mnoho dalšího! V průběhu celého dne se můžete v areálu povozit v kočáře taženém koňmi. Dětem se určitě budou líbit připravené projížďky na ponících.

Na děti i dospělé čekají soutěže o ceny, komentované prohlídky podzemních chodeb pevnosti a mnoho dalšího!

Rekonstrukce Wieserova domu stála 135 milionů korun. 85% této částky zaplatila Evropská unie. Rekonstrukce trvala přes pět let.

UDÁLOST NA FACEBOOKU je ZDE.

REGISTRACE na prohlídku Wieserova domu TADY.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -