Pátek, 19 dubna, 2024
4.5 C
Litoměřice
DomůMěsta/obceLitoměřicePohoda tento týden nabízí třeba výpečky se zelím nebo boloňské špagety

Pohoda tento týden nabízí třeba výpečky se zelím nebo boloňské špagety

Litoměřice – Gastrocentrum Pohoda, které v Litoměřicích provozuje hned tři jídelny, vaří pochopitelně i tento týden. Skvěle se tu najíte už za 72,- Kč, přičemž na výběr máte ze čtyř jídel. Polévka samozřejmostí. Neztrácejte v létě čas vařením! Obědy se vydávají od 10.30 do 14 hodin.

V úterý 10. srpna je v nabídce květáková polévka, vepřové výpečky se zelím a bramborovým knedlíkem a vepřové maso na houbách s dušenou rýží. Můžete si dát také studentský řízek s bramborem nebo salát Lanza rotte.

Ve středu 11. srpna bude na jídelním lístku řízek Ondráš s bramborem a malostranská kotleta s těstovinami. Nezklame určitě ani bulgur salát s kuřecím masem nebo bramborový salát se špenátem. Středeční polévka je hovězí zeleninová s masovými noky.

Čtvrtek 12. srpna bude patřit milovníkům špaget s boloňskou omáčkou. Dát si můžete také kuřecí přírodní řízek s bramborovou kaší nebo vepřový plátek po vídeňsku s rýží. Z lehčích jídel bude k mání sýrový salát s jablky a ořechy. Polévka je tentokrát hrstková.

Závěr pracovního týdny – a pátek 13. srpna – je na Pohodě zasvěcen příznivcům sladkých jídel. Na jídelním lístku tentokrát najdete dukátové buchtičky s vanilkovou omáčkou. Kdo radši maso, ať si dá smažený kuřecí řízek se šťouchanými brambory. Srbské rizoto a červená řepa – to je klasika, která nezklame. A ze salátových jídel je na pátek připraven celerový salát s cizrnou a tuňákem. Polévka bude zelná s klobásou.

Více informací najdete ZDE.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -