Sobota, 27 dubna, 2024
8.6 C
Litoměřice
DomůMěsta/obceLitoměřiceGastrocentrum Pohoda tento týden láká třeba na španělské ptáčky

Gastrocentrum Pohoda tento týden láká třeba na španělské ptáčky

Litoměřice – Nechte přes léto vaření plavat a využijte čas lépe. Gastrocentrum Pohoda Litoměřice uvaří za Vás! Každý den si tady můžete vybrat ze čtyř jídel, přičemž se naobědváte už za 72,- Kč. Polévka samozřejmostí.

V pondělí 2. srpna si můžete dát risi-bisi polévku – polévku s rýží a hráškem. Jako hlavní chod určitě nezklame klasika všech klasik – vepřový guláš s knedlíkem. Stát za to bude určitě také znojemská pečeně s dušenou rýží. Na odbyt určitě půjdou i vepřenky s bramborem a zeleninovou oblohou – obdoba vepřového karbanátku, ochucená hořčicí a paprikou. Ze zeleninových jídel je v pondělí k mání balkánský salát se zakysanou smetanou.

V úterý 3. srpna je v nabídce vepřový mletý řízek s bramborovou kaší, halušky se zelím a slaninou, Cottage fit salát a litoměřická směs s dušenou rýží – jedná se o směs vepřového masa, zeleniny a koření. Polévka bude v úterý hrachová s houskou.

Ve středu 4. srpna přijďte třeba na koprovku s vařeným vajíčkem a bramborem. Kdo tuto klasiku české kuchyně nemá rád, může vsadit třeba na debrecínskou pečeni s těstovinou nebo na naháče z vysočiny –plátek plněný  směsí z mletého masa a koření. Bude k němu špenát a bramborový knedlík. Těstovinový salát s kuřecím masem a cuketou je pro ty, kteří si dosud nevybrali. A polévka? Ta bude ovarová s kroupami.

Ve čtvrtek 5. srpna si užijte krůtí maso na paprice s dušenou rýží nebo  italský rýžový salát s kuřecím masem. Chybět nebude ani smažené rybí filé s bramborovou kaší a játra na slanině s knedlíkem. Polévka bude ve čtvrtek hovězí zeleninová s játrovými noky.

Páteční polévka je gulášová. Dále na Vás čeká španělský ptáček z vepřového masa s knedlíkem  a těstovinový salát s kuřecími nugetkami. Jedno z pátečních jídel je tradičně sladké – tentokrát to obstaraly jahodové knedlíky s tvarohem. A své příznivce si určitě najdete také smažený sýr s bramborem a tatarkou.

Na oběd můžete do některé z jídelen Gastrocentra Pohoda přijít od 10.30 do 14 hodin. Jídlo Vám rádi připraví i s sebou.

Jídelny Gastrocentra Pohoda najdete v ulici Na Vinici 2244, Žižkova 2 a také na Mírovém náměstí  – v průchodu vedle Městského úřadu.

Více informací najdete TADY.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -