Pondělí, 29 dubna, 2024
24.1 C
Litoměřice
DomůKulturaDětiFestival Budyňský poutník už tento víkend

Festival Budyňský poutník už tento víkend

Budyně nad Ohří – V Budyni se tuto neděli 8. srpna koná tradiční pouť a to znamená jediné – na nádvoří vodního hradu se uskuteční „Budyňský poutník.“ Tradiční a velmi oblíbený festival, který spojuje folk, country a dobrou zábavu, se koná už po šestadvacáté. Začíná jako obvykle v pátek – letos 6. srpna – a končí v neděli.

Páteční program zajistí kapela Fajn z Libochovic – těšit se můžete na oblíbenou taneční zábavu pod širým nebem.  Začíná v půl osmé večer.

Hlavní festivalový den je tradičně v sobotu – 7. srpna.  Program startuje v pravé poledne. Postupně vystoupí celá řada hvězd folk a country muziky. Letos se můžete těšit například na legendární kapelu Průdušky. Vystoupí také Nezmaři, Jindra Kejak, ryze dámská kapela Schovanky, Žalman a spol. a mnoho dalších.

V neděli festival završí koncert pro děti – od 14 hodin bude hrát a zpívat kapela Maxim Turbulenc.

Na místě bude zajištěno občerstvení a v areálu hradu můžete celé tři dny stanovat.

Akce proběhne v souladu s aktuálními protikoronavirovými nařízeními vlády.

Více informací najdete ZDE.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -