Sobota, 27 dubna, 2024
10.3 C
Litoměřice
DomůPozvánkyRoudnice v sobotu slavnostně přivítá olympijskou kanoistku

Roudnice v sobotu slavnostně přivítá olympijskou kanoistku

Roudnice nad Labem – Olympijská kanoistka Tereza Fišerová letos z Tokia medaili nepřiveze – na olympiádě skončila šestém místě. I přesto ji její rodné město bezprostředně po návratu slavnostně přivítá. Buďte u toho a přijďte v sobotu 31. července ve 13 hodin do středu Karlova náměstí v Roudnici nad Labem (ke kašně), kde Tereze k úspěchům pogratuluje vedení města.

Slalomářka Tereza Fišerová v prvním dni závodů nově zařazené disciplíny kanoistek na olympijských hrách v Tokiu skončila v kvalifikaci třetí. Překonala i australskou hvězdu Jessicu Foxovou. V semifinále pak zajela dokonce druhý nejlepší čas a ve finále tak měla mezi deseti nejlepšími šanci vybojovat i medaili.

Fišerová ale ve finále na kanále Kasai měla problémy. Hned po startu jí nevyšel ideálně nájezd do třetí branky. Po penalizaci za dva dotyky už rodačka z Roudnice nad Labem a pětinásobná medailistka z velkých akcí věděla, že na stupně vítězů letos bohužel nedosáhne.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Naši partneři -
- Reklama -