Středa, 24 dubna, 2024
3.9 C
Litoměřice
DomůPozvánkyBlíží se oblíbená Žernosecká ploutev

Blíží se oblíbená Žernosecká ploutev

Velké Žernoseky – Milovníci všech stylů a způsobů plavání, kteří rádi soutěží, si mohou přijít v sobotu 7. srpna 2021 prověřit svou formu do Velkých Žernosek, kde se uskuteční již IX. ročník Žernosecké ploutve, jejíž popularita a sláva neustále stoupá. Účastníky čeká trať o délce 800 metrů volným způsobem. 

Pro zvýšení bezpečnosti účastníků dojde na oficiální pozastavení lodní dopravy na plavební správě v době konání této oblíbené akce, přesně od 13.45 do 14.45 hodin.

Kategorie: muži, ženy, děti, celkový vítěz a nejstarší účastník.

Datum a místo konání: sobota 7. srpna 2021 – 14.00 hodin, průplav Labe ve Velkých Žernosekách.

Registrace: od 13.30 hodin v místě startu.

Trasa: průplav – přívoz.

Více informací: na www.velke-zernoseky.cz.

Nad celým startovním polem bude stejně jako v minulosti bdít záchranný člun s ostřílenou posádkou, která v případě nouze zasáhne a poskytne pomoc. Je nutné připomenout, že v uplynulých ročnících byli záchranáři zcela bez práce a v podstatě si užili příjemné vyjížďky po Labi, což je zajisté pro pořadatele potěšující zpráva. Každý plave na vlastní nebezpečí. Akci zakončí přátelské posezení v Hospůdce pod Kaštany.

UDÁLOST NA FACEBOOKU je ZDE.

SLEDUJTE OBEC VELKÉ ŽERNOSEKY na facebooku ZDE.

Autor: Václav Beneš

Kontakt na autora: vaclavbenes1@seznam.cz

Více sportovních informací a článků najdete ZDE.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Naši partneři -
- Reklama -