Vyzkoušejte si řízení železničního provozu na simulátoru! Už tuto sobotu!

0
585

Třebívlice – Víte, co vše je nutné provést předtím, než může odjet vlak? A chtěli byste si to zkusit? Přijďte tuto sobotu 24. července na nádraží v Třebívlicích. Od 10 do 15 hodin tady bude probíhat prezentace zabezpečovacího zařízení Chornického železničního klubu

Čeká na Vás zábava i poučení. „Náš simulátor Vám představí jak funguje řízení železničního provozu, a co vše musí výpravčí udělat, než postaví vlakovou cestu a na návěstidle se rozsvítí zelená. Zároveň Vám ukážeme, jak funguje železniční přejezd, jak se na něm bezpečně chovat a vysvětlíme Vám i význam „pé“ čísel. Na návěstidle Vám ukážeme význam barevných signálů – návěstí a zájemcům povyprávíme i o historii zabezpečení našich železnic,“ uvádějí organizátoři.

Akci pořádá Chornický železniční klub, spolek, který se zabývá propagací železniční dopravy. Team AŽD si pro návštěvníky akce připravil drobné dárky.

UDÁLOST NA FACEBOOKU je ZDE.

- Naši partneři -
Předchozí článekRAČICE: MS ve veslování do 23 let přineslo zlato
Další článekUžijte si v sobotu Večeři na Tržnici!
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno