Pátek, 19 dubna, 2024
3.5 C
Litoměřice
DomůMěsta/obceLitoměřiceUžijte si v sobotu Večeři na Tržnici!

Užijte si v sobotu Večeři na Tržnici!

Litoměřice – Živá hudba, speciality mezinárodní kuchyně, prvotřídní francouzská, španělská a portugalská vína, živá hudba a skvělá atmosféra – tak bude vypadat sobotní večer na Tržnici Felixe Holzmanna v Litoměřicích. V sobotu 24. července od 17 hodin si tady můžete užít parádní večeři pod širým nebem.

Vstupenky za 200,- Kč jsou k prodeji ve Fér Kafe v parku Václava Havla. V ceně vstupenky není zahrnuto občerstvení – to si dokoupíte ve stáncích na místě.  

Ochutnat můžete třeba tatarák ze sušených rajčat, lasagne, falafel, ústřice nebo Chilli Con Carne – zkrátka to nejlepší co nabízí hlavně italská a mexická kuchyně.  K dispozici bude také sladký bar, koktejlový bar a točené prosecco.

V 17 hodin je připraveno překvapení pro dámy, od 17.30 budou hrát The Brownies se zpěvačkou Annoumárií d’Almeidou. Prodej občerstvení bude probíhat do 22 hodin.

Jedná se o komorní akci pro maximálně 100 účastníků. Za nepříznivého počasí se Večeře ruší a lístky za vstupenky Vám budou vráceny.

Více informací najdete ZDE.

Akce je součástí projektu „Léto na tržnici.“

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -