Čtvrtek, 25 dubna, 2024
9.7 C
Litoměřice
DomůKulturaKinoNa Chmelaři bude letní kino

Na Chmelaři bude letní kino

Úštěk – Užijte si parádní večer s dobrým filmem pod hvězdnou oblohou! Do Úštěka v následujících dnech přijede letní kino. Na Chmelaři bude celé čtyři dny – od pátku 23. července do pondělí.  Vstupné – dospělí zaplatí 40,- Kč, děti polovinu.

Promítání odstartuje v pátek 23. července  životopisný a hudební film o Eltonovi Johnovi s názvem „Rocketman.“ V sobotu 24. července následuje „Bourák“ – česká komedie s Ondřejem Trojanem. Oblíbeného herce uvidíte v roli Bouráka, věčného frajera, kterému teče do baráku i do života a rodina už ho má plný zuby. Ale i srdce.

Nedělní večer – 25. července – bude patřit komedii „Bajkeři.“ Česká komedie s Evou Vágnerovou je o sourozencích, kteří žijí pouze virtuální realitou. David ze všeho nejraději hraje počítačové hry a Jáchym si přes sociální sítě píše s několika slečnami, kterým pomocí photoshopu lže sám o sobě a o svém životě. David má kamaráda Sašu, který musí živit rodinu a to pomocí youtube kanálu, kde má módní show, ve které vystupuje jako homosexuál. Na nátlak rodičů jsou všichni tři donuceni vydat se s přítelkyní Davidova otce, Terezou, na cyklovýlet dlouhý dvě stě kilometrů…

Pondělí – 26. července – osloví hlavně milovníky zvířat, zejména pejsků. Promítat se totiž bude snímek Psí poslání 2.

Projekce začínají vždy po setmění – cca ve 21.30 hodin.

UDÁLOST NA FACEBOOKU najdete ZDE.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -