Čtvrtek, 25 dubna, 2024
9.7 C
Litoměřice
DomůSportFotbalFK Lounky Chodouny pořádá Memoriál Mirka Berana

FK Lounky Chodouny pořádá Memoriál Mirka Berana

Chodouny – Znovu se blíží svátek svaté Anny a čas kdy se v Chodounech koná od nepaměti oblíbená Anenská pouť, během které si přijdou na své krom dětí i milovníci kulatého nesmyslu. V sobotu 24. července 2021 se na krásném a perfektně udržovaném místním fotbalovém hřišti uskuteční již 41.ročník Memoriálu Mirka Berana, nesoucího název po bývalém gólmanovi Mirkovi Beranovi, který tragicky zahynul při zápase s Křešicemi.

Ani v tomto roce to neměli pořadatelé snadné, ale nakonec se jim znovu podařilo sehnat čtyři celky, které si zde zahrají. Opět nebude chybět téměř pravidelný účastník TJ Sokol Uhy z okresu Kladno, stejně jako pořádající tým FK Lounky Chodouny. Tuto dvojici, která je v podstatě inventářem tohoto turnaje, doplní obhájce třetí příčky z minulého roku TJ Dobříň a TJ Sokol Cítov, zástupce okresu Mělník. 

Sobota 24. července 2021:

09.00 hodin: FK Lounky Chodouny – TJ Dobříň

11.00 hodin: TJ Sokol Uhy – TJ Sokol Cítov

14.30 hodin: zápas o 3. místo

16.30 hodin: finále

Vstupné je 50 korun. Pokud nebude vítěz znám po devadesáti odehraných minutách přijdou na řadu pokutové kopy. 

Autor: Václav Beneš

Kontakt na autora: vaclavbenes1@seznam.cz

Více sportovních článků a informací najdete TADY.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -