Pátek, 29 března, 2024
5.8 C
Litoměřice
DomůKulturaDětiZačínají Letní čtvrtky pro děti

Začínají Letní čtvrtky pro děti

Litoměřice – Odpoledne plné zábavy zakončené divadelním představením – to jsou Letní čtvrtky pro děti, které tento týden začínají v atriu Kulturního a konferenčního centra v Litoměřicích. Program startuje vždy v 17 hodin. Zábavná série je připravena až do konce srpna.

Jako první se ve čtvrtek 15. července představí litoměřičtí basketbalisté (v 17 hodin) a o hodinu později známé Divadlo Na klice, které zahraje pohádku „Indiánka Janka.“ 

Příběh, který okouzlí hlavně menší děti, je plný písniček, legrace a poučení.  Pokud jde o program před pohádkou, basketbalisté si pro děti připravili sportovní a obratnostní soutěže. Nachystány jsou také výtvarné dílničky.

Letní čtvrtek se uskuteční za každého počasí, za deště se celá akce přesouvá do foyer Kulturního a konferenčního centra.

UDÁLOST NA FACEBOOKU je ZDE.

SLEDUJTE MKZ LITOMĚŘICE na facebooku – ZDE.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -