Čtvrtek, 2 května, 2024
13.6 C
Litoměřice
DomůPozvánkyZúčastněte se cyklojízdy a diskutujte o dopravě!

Zúčastněte se cyklojízdy a diskutujte o dopravě!

Roudnice nad Labem – Jezdíte rádi na kole? A jezdíte na kole po Roudnici nad Labem? V tom případě byste se určitě měli zúčastnit cyklojízdy, která se pojede tuto sobotu 26. června od 9 hodin. Start je v Hracholuské ulici v Podluskách.

Trasa má něco přes tři kilometry  a měla by především  ověřit nová cykloopatření v roudnických ulicích Stadická a Budovatelů. Trasu si můžete prohlédnout ZDE.  Cyklojízda bude končit na Husově náměstí – na farmářský trzích.

V předvečer cyklojízdy – v pátek 25. června – jste zváni do Bistra Nábřežní v Roudnici nad Labem na náplavce. Od 19 hodin tady bude probíhat veřejná diskuze na téma „Doprava v Roudnici.“ A to z pohledu chodců, cyklistů i řidičů. ozvání do diskuze přijali roudničtí zastupitelé Richard Červený (AkceR, TOP09) a Jan Ekrt (Společně pro Roudnici).

UDÁLOST NA FACEBOOKU je ZDE.

BISTRO NÁBŘEŽNÍ je NA FACEBOOKUZDE.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Naši partneři -
- Reklama -