Pátek, 26 dubna, 2024
3.4 C
Litoměřice
DomůKulturaDětiZabavte se v knihovně! V sobotu se tu bude vyšívat!

Zabavte se v knihovně! V sobotu se tu bude vyšívat!

Litoměřice – Zábavné dopoledne pro rodiče s dětmi a pro děti od deseti let připravuje Knihovna Karla Hynka Máchy v Litoměřicích. V sobotu 5. června tady od 9.30 bude probíhat textilní výtvarná dílna s výtvarnicí a spisovatelkou Evou Volfovou.

Hlavním tématem tvořivého dopoledne bude vyšívání. Zjistíte, že je to docela zábava! Akce je vhodná pro děti i dospělé, vstupné 50,- Kč.

Eva Volfová je výtvarnice, grafička a ilustrátorka. Věnuje se kresbě, tištěné grafice, koláži, textilní koláži, vyšívání, kombinovaným technikám a výtvarným dílnám pro děti i dospělé. Mimo jiné učí výtvarnou výchovu. Od roku 2006 spolupracuje s nakladatelstvím BAOBAB.

Je autorkou například knížky „Kočička z kávové pěny“ nebo knížky „Fridolína, Antonína a malá Mína“, která pojednává o tom, co dělají panenky, když nejste doma.

Maximální počet účastníků na této akci je 15.

Registrovat se můžete ZDE.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -