Čtvrtek, 18 dubna, 2024
8.6 C
Litoměřice
DomůMěsta/obceLovosiceKávárna LOVO Café končí s vařením obědů a láká na nové snídaně...

Kávárna LOVO Café končí s vařením obědů a láká na nové snídaně a odpolední menu

Lovosice – Kavárna v přízemí Centra kultury Lovoš končí s vařením a rozvozem obědů, aby se opět mohla naplno věnovat svým hostům. Najíst se tady přesto můžete – po rozvolnění vládních opatření LOVO Café přichází s novou nabídkou snídaní a odpoledního menu. Zajděte se tam se tam podívat!

K snídani (od 8 až do 12 hodin) si můžete dát třeba míchaná vejce s jarní cibulkou a opečenou slaninou nebo nově banánové lívance s tvarohovým krémem a javorovým sirupem. Zaujme určitě také wrap s míchanými vejci a slaninou nebo domácí palačinka s tvarohem či marmeládou.

K odpolední svačině skvěle poslouží například francouzská zapečená bageta se šunkou, sýrem, vejci, smetanou a jarní cibulkou. Nebo zkuste grilovaný hermelín s dijonskou hořčicí a karamelizovanou cibulkou na pivě. Své příznivce si určitě také míchaný salát s lososem a avokádem nebo pikantní americký double HOT DOG.

Samozřejmostí jsou stále všechny druhy káv, horká čokoláda, konvička čerstvého zázvorového čaje nebo víno z těch nejlepších sklepů v okolí.

Každý den navíc čerstvé zákusky a dortíky – i ty bez lepku.

Více informací ZDE.

Otevřeno je každý den včetně víkendů. Ve všední dny od 8 do 18 hodin.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -