V Domově důchodců Čížkovice slavili 80. narozeniny

0
400

Čížkovice – V Domově důchodců v Čížkovicích se slavilo. Jedna ze zdejších klientek, paní Altová, totiž měla životní jubileum – 80 let.

„Pro uživatele domova nechala připravit pohoštění v podobě ovocného dortu se želé, kávy a šunkových chlebíčků. Oslava narozenin se musela kvůli zhoršenému, deštivému počasí konat v prostorách domova, ale nikomu tato překážka nevadila a uživatelé se velmi těšili. Paní Altové všichni společně popřáli ke krásným osmdesátým narozeninám, předal se jí dort, který vlastnoručně nakrojila, rozdala se káva a velké gratulace zakončil přípitek vaječným likérem s oříškovou příchutí. Přálo se mnoho zdraví, pohody, spokojeného života, optimismu a také neutuchajícího hýření vtipnými a veselými poznámkami ze života,“ uvedla Michaela Hrnčířová z Domova důchodců Čížkovice.

Slavnostní odpoledne si všichni užili a oslavenkyně po celou dobu hýřila optimismem a dobrou náladou.

Domov důchodců Čížkovice je jedno ze zařízení litoměřického Centra sociální pomoci.

- Naši partneři -
Předchozí článekŠTĚTÍ: Technický klub pro děti připravil bezkontaktní hru
Další článekStátní zámek Libochovice otevřel nádvoří a 1 okruh bez průvodce
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno