Pátek, 26 dubna, 2024
2.9 C
Litoměřice
DomůKulturaDětiRozvolnění se dotkla i ústecké ZOO. Začal jezdit vláček!

Rozvolnění se dotkla i ústecké ZOO. Začal jezdit vláček!

Ústí nad Labem – Plánujete o víkendu návštěvu ústecké ZOO? V tom případě Vás určitě potěší, že rozvolnění vládních nařízení se projevilo i zde. Začal jezdit ZOO vláček, otevřeny jsou obě pokladny a mnoho dalšího!

Kapacita ústecké ZOO je v tuto chvíli 2500 návštěvníků – došlo k navýšení  z dvaceti na padesát procent. Díky tomu by před pokladnami už neměly být fronty.

O víkendech bude vypravován ZOO vláček a stabilně jsou otevřeny horní i dolní pokladna. Otevřela také prodejna se suvenýry Sepilok. Pro návštěvníky s negativním antigenním nebo PCR testem se otevřely zahrádky restaurací a občerstvení.

Pokud se ústecké ZOO vypravíte, mrkněte bezprostředně před návštěvou na web nebo facebookovou stránku ZOO a ujistěte se, že areál není plný. Poznáte to podle barvy na semaforu kapacity.

Více informací najdete ZDE.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -