Pátek, 19 dubna, 2024
5.7 C
Litoměřice
DomůPozvánkyVe Velkých Žernosekách budou opět uklízet dobrovolníci. Přidáte se?

Ve Velkých Žernosekách budou opět uklízet dobrovolníci. Přidáte se?

Velké Žernoseky – Jarní kolo celorepublikové akce „Ukliďme Česko“ už je za námi, ale ve Velkých Žernosekách budou v úklidu pokračovat. Chcete-li se k dobrovolníkům přidat (a udělat tak něco pro přírodu), nenechte se dvakrát pobízet – budete vítáni!

Akce s názvem „Ukliďme si naši obec“ je naplánována na úterý 25. května. Sraz před ubytovnou na malém hřišti v 16 hodin S sebou rukavice a dobrou náladu!

Akce je pokračováním úklidu z dubna, který zorganizovaly místní maminky. Se svými dětmi tehdy uklízely dětské hřiště a okolí Labe. Nejčastěji se tam povalovaly plastové lahve, igelitové pytle a nedopalky od cigaret. Našly se také staré pneumatiky.

„Je skvělé, že i v této těžké době se najdou tací, kterým není lhostejné prostředí okolo nich a chtějí ho vylepšit. Děkuji každému, kdo v minulosti uklízel nebo s námi příští týden uklízet bude! Komu se úterní termín nehodí, a chtěl by uklízet jindy, ať se obrací na obecní úřad nebo přímo na mne – určitě se domluvíme,“  uvedla starostka Velkých Žernosek Jaroslava Rúfusová.

UDÁLOST NA FACEBOOKU je ZDE.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Naši partneři -
- Reklama -