Caffé Říp už otevřenou terasu a připraveny dezerty i teplá jídla

0
911

Roudnice nad Labem – Přijďte na kafíčko nebo na oběd! Kavárna, která je součástí zrekonstruovaného Kulturního domu Říp v Roudnici nad Labem, se na Vás moc těší.

Od 10 až do 19 hodin mají otevřenou terasu s krásným výhledem na České středohoří. Můžete si tak užít příjemné posezení a dát si k tomu třeba horkou čokoládu, vídeňskou kávu nebo štrúdl. Všechno Vám samozřejmě rádi zabalí i s sebou.

Od 11 do 14 hodin můžete přijít na oběd. Na výběr jsou dvě polévky a tři hlavní jídla. Kupříkladu dnes – 19. května – je k mání kuřecí rolka se šunkou a sýrem (jako příloha brambor)  vepřové nudličky na kari s rýží a grilovaný balkánský sýr se zeleninovým salátem. Polévka je špenátová nebo masový vývar s játrovými knedlíčky.

Více informací najdete ZDE.

Do Caffé Říp se dostanete boční uličkou od věže Hláska.

- Naši partneři -
Předchozí článekPo adventu přichází Léto na tržnici
Další článekElektro Porsche Taycan se prohánělo u Račic
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno