Gastrocentrum Pohoda tento týden nabídne například žemlovku nebo pštrosí vejce

0
133

Litoměřice – Dobře a levně se můžete najíst, pokud v týdnu od 10. do 14. května navštívíte některou z jídelen Gastrocentra Pohoda v Litoměřicích. Každý den se tady pro veřejnost vaří pět hlavních jídel a jedna polévka. Oběd si můžete odnést v jednorázových boxech nebo ve vlastních nádobách. Najíte se za 72,- Kč.

V pondělí 10. května je v nabídce bratislavské vepřové plecko s knedlíkem a mexický guláš s dušenou rýží. Určitě nezklame ani staročeská sekanina s bramborovou kaší a domácí bramborák s uzeninou. Z lehčích jídel si můžete zakoupit balkánský salát s kysanou smetanou. Polévka bude hovězí zeleninová s krupicí a vejci.

V úterý 11. května bude polévka čočková. Jako hlavní  jídlo si můžete vybrat černohorský kuřecí řízek s bramborovou kaší nebo typicky českou klasiku – koprovou omáčku s hovězím masem a houskovým knedlíkem. V úterý bude také rizoto z bulguru s kuřecím masem a zeleninou a žemlovka s jablky a tvarohem a cottage fit salát.

Ve středu 12. května  se zastavte pro kuře alá bažant s dušeným zelím a knedlíkem nebo pro  novohradský vepřový plátek s těstovinou. Bude také oblíbené pštrosí vejce s bramborovou kaší  a bramborové vdolky se špenátem. Ze salátové sekce je ve středu k mání  těstovinový salát s kuřecím masem a cuketou. Polévka je ve středu bramborová s kroupami.

Ve čtvrtek 13. května si nenechte ujít  kuřecí plátek s broskví a sýrem s bramborovou kaší. Konopišťské medailonky s dušenou rýží. Své příznivce určitě najdou také těstoviny se sýrovou omáčkou a květákové placičky s cuketou a sýrem.  Jako příloha je k nim brambor. Italský rýžový salát s kuřecím masem je pro ty, kteří chtějí jíst lehčeji. Čtvrteční polévka je hovězí zeleninová s játrovými noky.

V pátek 14. května je hlavním tahounem nabídky vepřová kýta na smetaně a borůvkové knedlíky s tvarohem. Nezklame ovšem ani smažený hermelín s bramborem a tatarskou omáčkou a těstovinový salát s kuřecími nugetkami. K mání budou také čertovská jatýrka s rýží. Páteční polévka bude gulášová.

Jídelny Gastrocentra Pohoda najdete Na Vinici 2244, v ulici Žižkova 2 a také přímo na litoměřickém Mírovém náměstí, v průchodu vedle městského úřadu.

Více informací najdete ZDE.

- Naši partneři -
Předchozí článekRoudnický Dům dětí a mládeže částečně obnovuje činnost kroužků, děti ale musejí mít negativní test
Další článekLitoměřická Galerie loutek tuto sobotu otevírá!
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno