Pátek, 26 dubna, 2024
1.9 C
Litoměřice
DomůZprávyČerná kronikaPolicisté hledají svědky dopravní nehody u Prackovic, při které zemřel člověk

Policisté hledají svědky dopravní nehody u Prackovic, při které zemřel člověk

Prackovice nad Labem – Policisté hledají svědky nehody, která se stala 23. dubna kolem poledne na silnici I/30 u Prackovic nad Labem. Při nehodě tří vozidel zemřel člověk a tři lidé byli zraněni.

„Kriminalisté žádají svědky, kteří viděli průběh nehody, případně jej zaznamenali na auto kameru, aby poskytli policii součinnost a obrátili se na 2. oddělení obecné kriminality Litoměřice, ul. Eliášova 7, případně nám informace poskytli prostřednictvím linky 158. Podle dosud zjištěných poznatků měla na místo nehody přijet jako první dodávka bílé barvy, zvláště svědectví osádky tohoto vozidla by mohlo být velice důležité pro objasnění okolností a příčiny nehody. Za pomoc všem svědkům předem děkujeme,“ uvedl tiskový mluvčí Policie ČR, Daniel Vítek.

Foto: Hasičský záchranný sbor Ústeckého kraje

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -