Středa, 24 dubna, 2024
3.8 C
Litoměřice
DomůKulturaDětiBěh pro hospic se koná i letos. Bez hromadného startu a až...

Běh pro hospic se koná i letos. Bez hromadného startu a až do 21. května

Litoměřice – Víte, že v sobotu 1. května odstartoval Běh pro hospic sv. Štěpána v Litoměřicích? Kvůli vládním nařízením má tato akce letos trochu jiný kabátek a zapojit se do ní můžete delší dobu. Nejedná se totiž o klasický měřený závod.

Zaběhat ve prospěch hospice si můžete až do 21. května. Zařízení, které se stará o nevyléčitelně nemocné v závěru života, můžete podpořit během, chůzí, zasláním daru nebo třeba sdílením fotek a výsledků.

Připraveno je hned několik tras – pro maminky s kočárky, vozíčkáře i zdatné běžce. Ti nejodvážnější si mohou vybrat například trasu od hospice na Radobýl nebo na Mostnou horu, zatímco na rodinou procházku postačí třeba tříkilometrová trasa k hospodě u letního kina.

Jednotlivé trasy nejsou značeny klasickými fáborky, je tedy nutné prohlédnout si jejich mapy. Na některých trasách jsou umístěny fotopointy s logem hospice, u kterých se můžete vyfotit, fotku sdílet na sociálních sítích a přizvat k běhu ostatní.

Běžet můžete individálně, kdykoliv se Vám to hodí.

Po zaplacení startovného obdržíte do mailu odkaz s diplomem a Vaším startovním číslem. Celá částka jde na podporu hospice.

V letošním roce je potřeba vybrat 400 tisíc – hospic za ně nakoupí nová polohovatelná lůžka pro pacienty.

VIDEOPOZVÁNKA NA BĚH PRO HOSPIC – ZDE.

REGISTRACE DO BĚHU A VÍCE INFORMACÍ – TADY.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -