Čarovný les na Střeleckém ostrově je v plném proudu, přijďte si zasoutěžit!

0
197

Litoměřice – Víte, že na Střeleckém ostrově v Litoměřicích je až do neděle 2. května dětem k dispozici Čarovný les? Stezku s úkoly připravil Dům dětí a mládeže Rozmarýn.

Na děti čeká deset úkolů a devět indicií, které slouží jako přísady do lektvaru Štěstí. První stanoviště najdete u workoutového hřiště za letním kinem. Je označené cedulkou START.

Úkoly jsou rozmístěné od workoutového hřiště až po Tyršův most. Každý úkol je označen pořadovým číslem a v rohu obrázkem čarodějnice. Úkoly je možné plnit i na přeskáčku, jen úkol 9 a 10 si nechejte na konec.

Recept lektvaru, tedy všechny jeho přísady, pošlete formou SMS na telefonní číslo 602 589 901. Nezapomeňte připsat své jméno, přezdívku a věk.

Všechny správné odpovědi budou zařazeny do slosování. Na výhru se tentokrát může těšit hned deset dětí.

Více informací najdete ZDE.

Stezka je určena dětem od čtyř do osmi let.

- Naši partneři -
Předchozí článekV sobotu 1. května začíná do Českého středohoří jezdit cyklobus
Další článekObnova návsi v Horním Týnci spěje do závěrečné fáze
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno